Nieuw in het schap: Mosselfeestje!

Mosselfeestje: de beste kwaliteit biologische mosselen. Dubbel gewassen, kunnen zo in de pan.

NIEUW! Het nieuwe mosselseizoen begint met een Mosselfeestje!

Met deze dubbelgewassen, verse en biologische mosselen zet je in een handomdraai een heerlijk gerecht met mosselen op tafel. In een handige, duurzame verpakking met 550 gram: want mosselen zijn altijd een gezonde en lekkere toevoeging aan je maaltijd!

 

Mosselfeestje is een fris nieuw concept in het visschap. De allerbeste kwaliteit verse mosselen, direct klaar om toe te voegen aan jouw ideale maaltijd. Super snel, lekker en ook nog eens heel gezond. Binnen vijf minuten tover je een feestje op je bord.

 

Mosselen kunnen altijd! 

Mosselen zijn niet alleen binnen no-time te bereiden, ze zijn ook heel veelzijdig Voeg ze toe aan je roerbakgerecht, pasta, paella of salade of serveer als smaakvolle tapas tijdens een feestje. Het is een ideale vervanger voor vlees of vis en past door het lage vetpercentage en hoge eiwitgehalte in ieder gezond eetpatroon. 

 

Mosselfeestje maakt mosselen weer toegankelijk

Die grote plastic bakken vol zwarte schelpen kunnen nogal een drempel zijn. Daar moet je echt wel even de tijd voor nemen in de keuken. En die tijd (of zin) hebben we gewoon niet altijd. Mosselfeestje biedt met deze nieuwe (duurzame!) verpakking een praktische oplossing. Een ideale hoeveelheid om direct toe te voegen aan jouw maaltijd, tapas of welke toepassing je ook kiest. We hebben ze dubbel gewassen, dus schoonmaken is niet meer nodig. 

 

Fijne hoeveelheid, fijne prijs

Nog een voordeel van zo’n handig formaatje? De prijs! Voor € 3,99* kun je rijkelijk genieten van de perfecte hoeveelheid mosselen. En je krijgt er van ons volop gratis inspiratie voor snelle en lekkere recepten bij. 

 

De mosselmissie van Vette & Verhaart

Wij kweken, vissen en verwerken al sinds 1880 mosselen en dat doen we 100% biologisch. Daar zijn we trots op. Helaas zien we dat de jongere consument de mossel uit het oog en van het bord verloren is. Juist die groep willen we weer kennis laten maken met deze prachtige superfood. Dat doen we door een fijne verpakking, volop inspiratie en een flinke dosis passie. Sluit je aan bij onze mosselmissie! 

vette 

 

Lees meer op www.vette-verhaart.nl